Gudang Platform Trolley Foldable Platform Truk Push Dolly.Kapasitas Bobot-karo Roda Putar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

HC150B FOLDED SIZE
HC250B FOLDED SIZE
HC150B SIZE
HC250B SIZE
Item No. HC150B HC250B
Ukuran dibukak 28.75 "x 18.5" x 31.9 " 35.8" x 24.5" x 33.5"
Ukuran Dilipat 28.75" x 18.5" x 8.66" 35.8" x 24" x 10.85"
NW 8.0KGS 14.5KGS
Ukuran Roda Φ100 MM Φ125 MM
Bahan wesi wesi
Kapasitas 150 KGS 300KGS
Paket 1 PC / Karton 1 PC / Karton
Ukuran Karton 740x480x120/60MM 920x620x145/60MM
GW 8.4KGS 15.2KGS

Gerobak panel datar sing bisa dilipat, kanthi roda putar 360 derajat lan 2 roda tetep, kabeh roda kasebut minangka roda bisu.Desain sing apik lan kualitas apik, gagang lipat kanthi lancar, bisa dibukak lan ditutup kanthi cepet.Gagang manungsa ditutupi sarung alus, nyaman lan ora slip.Plat baja cold-roll, kanthi piring karet anti-slip ing dek platform, tahan kejut, anti korosi lan anti-slip, duwe umur kerja sing luwih dawa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita