Gudang Platform Trolley Foldable Platform Truk Push Dolly.Kapasitas Bobot-karo Roda Putar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Item No. HC350G HC450G
Ukuran dibukak 28.75" x 18.5" x 33" 35.4"x23.6"x33.85"
Ukuran Dilipat 28,75 "x18,5" x9,65 " 35.4" x 23.6" x 11"
NW 12KGS 16KGS
Ukuran Roda Φ100 MM Φ125 MM
Bahan baja baja
Kapasitas 200 KGS 400KGS
Paket 1 PC / Karton 1 PC / Karton
Ukuran Karton 740x480x120/60MM 920x620x145/60MM
GW 12.6KGS 16.7KGS

Gerobak panel datar sing bisa dilipat, kanthi roda putar 360 derajat lan 2 roda tetep, kabeh roda kasebut minangka roda bisu.Desain sing apik lan kualitas apik, gagang lipat kanthi lancar, bisa dibukak lan ditutup kanthi cepet.Humanized nangani gampang kanggo push.Plat baja atos kanthi tekstur anti-slip, perawatan semprotan permukaan, apik banget, tahan cauterisasi, umur kerja luwih suwe.Uga, cart iki bisa cocog kanggo macem-macem jinis gembong, yen sampeyan sijine rodha abot, kapasitas kanggo cart iki bisa 500KGS Utawa 600KGS.Helper apik kanggo gudang sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita