Kranjang Blanja DuoDuo DG2035 Trolley Dolly Utility Logam kanthi Kursi Lipat

Katrangan singkat:

Barang No.:DG-2035

Ukuran Produk: 90x35x55CM

Ukuran Kantong: 54.5 × 32.5x22CM

Rodha: Φ160mm

Paket: 10 pcs saben karton

Ukuran Karton: 88x35x53CM

Bahan tas: polyester 600D PVC


Detail Produk

Tag Produk

Kranjang blanja kanthi kursi, kualitas tinggi, entheng nganggo bingkai sing bisa dilipat, tahan bantal tugas saka tas kain oxford 600D, modis lan multifungsi, iku bisa mbantu sampeyan saben dinane.
Fitur:
Panggunaan multi-fungsi. Gunakake minangka kréta blanja, kranjang, kranjang sarana, kréta lipat, lan kreta umum sing umum tanpa rodha dibutuhake; Copot tas lan dadi dolly entheng sing bisa nggawa.
Kumbuh lan Portable. Gampang lempitan mudhun dadi loro kanggo panyimpenan kompak yen ora digunakake; Simpen ing bagasi mobil sampeyan, ing sangisore amben, ing lemari utawa garasi.
Ngemot 7 kompartemen kanggo panyimpenan, sing kalebu wadhah wedang, kanthong tutup ngarep, kantong njero, kanthong mburi lan liya-liyane; Barang-barang sampeyan lunga menyang ngendi wae.
Ora kaya kreta liyane karo Kursi ing pasar, Trolley Dolly karo Kursi ngemot bantal kursi umpluk empuk lan dhukungan buri supaya sampeyan bisa ngaso nalika kesel.

Troli Blanja Leisure kanthi Kursi Fold Down menehi dhukungan lan papan panyimpenan pangguna nalika mlaku-mlaku, lan nyedhiyakake papan kanggo istirahat yen dibutuhake. Kantong troli kain mikrofibre ukurane loman lan cukup kuat kanggo nahan bobot. Yen pangguna butuh istirahat tinimbang kursi lipat sing kuat ana ing sisih mburi Walker. Kain empuk kasebut duwe fleksibel sing fleksibel supaya posisi lungguh sing kepenak. Versi loro lan roda telu saka Leisure Shopping Trolley kanthi Fold Down Seat kasedhiya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita