Kréta Blanja DG2035

Keterangan Singkat:

Item No.:DG-2035

Ukuran produk: 90x35x55CM

Ukuran Bag: 54.5 × 32.5x22CM

Roda: Φ160mm

Paket: 10pcs saben karton

Ukuran karton: 88x35x53CM

Bahan bag: polyester 600D PVC


Detail Produk

Tag Product

Kranjang blanja nganggo kursi, berkualitas tinggi, ringan nganggo bingkai sing bisa dileboni, kamar mandi kanthi abot kanggo kanthong kain 600D oxford, modis lan multifungsi, iku dadi penolong sing apik ing urip saben dinane.
Fitur:
Gunakake macem-macem fungsi. Gunakake minangka grobag blanja, grosir grosir, kart sarana, cartable fold, lan cart luar biasa ing roda kanthi tanpa patemon dibutuhake; Mbusak tas kasebut lan dadi dolan sing entheng bisa nggawa.
Potensi lan Portable. Gampang melu ing setengah kanggo panyimpenan kompak yen ora digunakake; Simpen ing batang mobil sampeyan, ing ngisor amben, ing lemari utawa garasi.
Ngemot 7 kompartemen kanggo panyimpenan, kalebu wadhah minuman, kanthong tutup ngarep, kanthong jero, kanthong mburi lan liya-liyane; Barang sampeyan lunga menyang ngendi.
Kaya ora ana trotoar liyane karo Kursi ing pasar, Trolley Dolly with Seat ngemot bantal kursi empuk lan sokongan mburi supaya sampeyan bisa ngaso nalika sayah.

Troli Blanja Leisure karo Fold Down Seat menehi pangguna pangguna lan papan panyimpenan nalika mlaku, lan menehi papan kanggo ngaso yen dibutuhake. Tas troli troli mikrofibre umume ukuran lan kuwat kanggo nahan bobot. Yen pangguna mbutuhake istirahat tinimbang kursi mudhun lungguh sing ana ing mburi walker. Kain sing alus duwe jumlah sing dibangun kanthi fleksibel kanggo njamin posisi lenggah sing nyaman. Versi loro lan telung roda saka Troli Blanja Leisure karo Fold Down Seat kasedhiya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita