DuoDuo Shopping Cart DG2035 Metal Utility Trolley Dolly karo Kursi Lipat

Katrangan singkat:

Nomer Artikel: DG-2035

Ukuran produk: 90x35x55 cm

Ukuran Tas: 54,5 × 32,5 × 22,5 CM

Roda: Φ160mm

Paket: 10 pcs per karton

Ukuran karton: 88x35x53 cm

Bahan tas: polyester 600D PVC


Detail Produk

Tag produk

Kréta blanja kanthi kursi, kualitas dhuwur, entheng kanthi pigura sing bisa dilipat, tahan pancuran tugas abot saka tas kain oxford 600D, modis lan multifungsi, dadi pembantu sing apik ing saben dinane.
Fitur:
Panggunaan multi-fungsi.Gunakake minangka kréta blanja, kréta sembako, kréta sarana, kréta sing bisa dilipat, lan kréta luar biasa ing rodha kanthi sithik utawa ora dibutuhake perakitan;Copot tas lan dadi dolly entheng sing bisa digawa.
Collapsable lan Portable.Gampang dilipat setengah kanggo panyimpenan kompak nalika ora digunakake;Simpen ing bagasi mobil, ing ngisor amben, ing lemari utawa garasi.
Isine 7 kompartemen kanggo panyimpenan, kalebu wadhah minuman, kanthong tutup ngarep, kantong njero, kantong mburi lan liya-liyane;Barangmu lunga menyang ngendi.
Kaya ora ana cart liyane karo Kursi ing pasar, ing Trolley Dolly karo Seat ngemot bantalan kursi umpluk empuk lan support bali supaya sampeyan bisa ngaso nalika kesel.

Leisure Shopping Trolley karo Fold Down Seat menehi dhukungan pangguna lan papan panyimpenan nalika mlaku-mlaku, lan menehi papan kanggo ngaso yen dibutuhake.Tas troli kain microfiber ukurane gedhe lan cukup kuwat kanggo nahan bobot.Yen pangguna mbutuhake sawetara istirahat tinimbang kursi lipat sing kuat sing ana ing mburi walker.Kain alus nduweni lentur sing cilik kanggo nggawe posisi lungguh sing nyaman.Loro-lorone lan telung-rodhané saka Leisure Shopping Trolley karo Fold Down Seat kasedhiya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita