Kréta Blanja DuoDuo DG1026/DG1027 kanthi Roda Putar 360°

Katrangan singkat:

Nomer Artikel: DG1026

Ukuran mbukak: 50x52x96CM

Ukuran Basket: 36x38x51CM

Paket: 4 pcs per karton

Ukuran karton: 118 x 46 x 17 CM

Gembong Gedhe: Φ180mm

Roda cilik: Φ100mm

 

Nomer Artikel: DG1027

Ukuran mbukak: 57x62x101CM

Ukuran Basket: 40x46x60CM

Paket: 2 pcs per karton

Ukuran karton: 122 x 54 x 11 CM

Gembong Gedhe: Φ240mm

Roda cilik: Φ100mm


Detail Produk

Tag produk

Kréta blanja karo kranjang, migunani kanggo nyelehake barang nalika sampeyan blanja.Ing sawetoro wektu, kranjang bisa dilipat, sing bisa ngirit papan lan ndadekake kepenak.Ana loro gembong putar ing ngarepe cart, iku bisa bantuan cart mlaku luwih Gamelan.Iku helper apik kanggo urip saben dina.

Fitur:

Lempitan warata supaya gampang disimpen ing bagasi lan ing papan liya.

desain Collapsible kanggo panyimpenan gampang;becik kanggo papan cilik

Pegangan sing bisa diatur kanthi dhuwur kanthi genggeman busa kanggo nambah kenyamanan

Konstruksi kasar kanggo kekiatan tahan lama

Roda sworo seru sing abot banget kanggo warga kutha, siswa lan wong tuwa

Cocog kanggo blanja, kemah, umbah-umbah, lelungan menyang kebon pantai lan liya-liyane

 

Apa sampeyan arep blanja, umbah-umbah utawa nginep sedina ing pantai, gerobak lipat Helping Hand sing kasar karo roda iki nggawe perjalanan luwih gampang.Roda swiveling tugas abot karo ban karet nggampangake maneuver, lan gagang sing bisa diatur kanthi dhuwur kanthi genggeman busa menehi kenyamanan sing unggul.Gerobak lempitan gedhe kanthi roda lan gagang dilipat supaya sampeyan bisa nyimpen kanthi cepet lan gampang ing papan sing ora bisa digunakake nalika ora digunakake.

Kréta Blanja Mini Gampang Wheels wis dadi kréta utama ing industri kanthi kekuwatan industri kanggo panggunaan omah.Nalika lying mudhun, karo kreta lempitan.Dia menehi penak sing luar biasa kanthi ukuran sing kompak.Model khusus iki dilengkapi roda nganggo krom asli.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita