Kranjang Blanja DuoDuo DG1026 / DG1027 kanthi Rodha Putar 360 °

Katrangan singkat:

Barang No.:DG1026

Ukuran Dibukak: 50x52x96CM

Ukuran Kranjang: 36x38x51CM

Paket: 4 pcs saben karton

Ukuran Karton: 118x46x17CM

Rodha Gedhe: Φ180mm

Rodha Cilik: Φ100mm 

 

Barang No.:DG1027

Ukuran Dibukak: 57x62x101CM

Ukuran Kranjang: 40x46x60CM

Paket: 2 pcs saben karton

Ukuran Karton: 122x54x11CM

Rodha Gedhe: Φ240mm

Rodha Cilik: Φ100mm 


Detail Produk

Tag Produk

Kranjang blanja nganggo kranjang, luwih becik nyedhiyakake barang nalika blanja. Sajrone wektu kasebut, kranjang kasebut bisa dilipat, sing bakal ngirit ruangan lan nyenengake. Ing sisih ngarep kreta ana loro roda puter, bisa mbantu kreta mlaku luwih lancar. Iki minangka penolong sing apik kanggo urip saben dinane.

Fitur:

 Melu rata supaya gampang disimpen ing bagasi lan ing papan liya.

 Desain sing bisa dilipat supaya gampang disimpen; becik kanggo papan cilik

Gagang sing bisa diatur kanthi dhuwur kanthi genggeman umpluk kanggo nambah kenyamanan

Konstruksi kasar kanggo daya tahan awet

Roda sworo seru sing gampang banget tugase kanggo para warga kutha, siswa lan wong tuwa

Cocog kanggo blanja, kemah, umbah-umbah, lelungan menyang kebon pantai lan liya-liyane

 

Apa sampeyan blanja, umbah-umbah utawa ngentekake sedina wae ing pantai, kranjang lempitan Tangan Ngewangi Tangan sing angel nggawe luwih gampang perjalanan. Tugas sing abot, roda sing cepet karo ban karet nggawe luwih gampang maneuver, lan gagang sing bisa disetel kanthi dhuwur kanthi genggeman busa menehi kenyamanan sing unggul. Kranjang lipat gedhe nganggo rodha lan gagang lempengan supaya sampeyan bisa nyimpen kanthi cepet lan gampang ing papan sing metu nalika ora digunakake.

Kréta Blanja Mini Roda Gampang wis dadi kranjang utama industri kanthi kekuwatan industri kanggo digunakake ing omah. Nalika turu, nganggo kranjang lempitan. Dheweke menehi kenyamanan luar biasa kanthi ukuran kompak. Model khusus iki dilengkapi rodhane nganggo krom asli.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita