Kréta Blanja DG1026 / DG1027

Keterangan Singkat:

Item No.:DG1026

Ukuran Dibukak: 50x52x96CM

Ukuran Basket: 36x38x51CM

Paket: 4pcs saben karton

Ukuran karton: 118x46x17CM

Roda Ageng: Φ180mm

Roda Cilik: Φ100mm 

 

Item No.:DG1027

Ukuran Dibukak: 57x62x101CM

Ukuran Bakul: 40x46x60CM

Paket: 2pcs saben karton

Ukuran Carton: 122x54x11CM

Roda Ageng: Φ240mm

Roda Cilik: Φ100mm 


Detail Produk

Tag Product

Blanja blanja karo kranjang, migunani kanggo nyelehake barang nalika sampeyan lagi blanja. Kangge, bakul bisa dilipat, sing ngirit papan lan kepenak banget. Ana rong rodha geser ing ngarep grobag, bisa mbantu grobag mlaku kanthi lancar. Iki minangka pembantu sing apik ing saben dinane.

Fitur:

 Fold flat supaya gampang disimpen ing batang lan ing papan liya.

 Rancang desain sing gampang kanggo gampang; becik kanggo ruang cilik

Gegaran kanthi laras kanthi genggeman busa kanggo kenyamanan ditambah

Pambangunan rapi kanggo daya tahan tahan suwe

Roda sworo seru sing gampang tugas kanthi becik kanggo warga kutha, siswa lan wong tuwa

Cocog kanggo blanja, camping, umbah-umbah, lelungan menyang kebon pantai lan liya-liyane

 

Apa sampeyan lagi blanja, nindakake umbah-umbah utawa mbuwang sedina ing pantai, truk lempitan Tangan Tangan sing rame nganggo rodha iki gampang digawe. Roda sing rodha abot lan ban nganggo karet gampang, lan gampang diatasi lan gagang sing bisa diatur kanthi genggaman busa menehi kepenak. Wadhah lempitan gedhe karo gembong lan gagang lempitan supaya sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nyimpen ing papan sing ora dienggo nalika ora dienggo.

Kréta Blanja Mini Gampang wis dadi grobag utama ing industri kanthi kekiyatan industri kanggo nggunakake omah. Nalika lagi turu, karo karten dibungkus. Dheweke menehi kesenengan sing luar biasa kanthi ukuran kompak. Model khusus iki dilengkapi karo roda spoking krom asli.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita