Kréta Blanja DG1015

Keterangan Singkat:

Item No.:DG1015

Ukuran sing dibukak: 49x37x101CM

Ukuran basket: 32x29x39.5CM

Ukuran lipat: 37x21x94CM

Paket: 8pcs saben karton

Ukuran karton: 87x42x56CM


Detail Produk

Tag Product

Iki tangga bakul ing tangga, bisa dilipat lan kantong, pancing lan tali elastis, kranjang bisa dijupuk saka pangkalan mobil, bisa digunakake ing macem-macem kahanan. Gagang bisa digunakake kanthi rong cara. Iku entheng lan akeh mbiyantu sajrone urip saben dinane.
Fitur:
Desain pendak tangga sing gampang: Telung rodha dirancang khusus kanggo kemampuan mendaki tangga. Cart nggulung munggah lan mudhun langkah kanthi gampang. Roda apik ing terrain kayata lumpur, suket, tangga, cobblestones, beton, lan kerikil. Roda ngarep minangka rodha universal, 360 derajat gampang muter.
Wadhah blanja utomo pigura bisa ambruk: Bingkai saka blanja bisa ambruk amarga ngeterake barang gedhe lan abot. Dasar kreta sarana uga lempitan saéngga grobag njupuk papan sing kurang nalika disimpen.
Akeh macem-macem nggunakake troli bledosan lempitan: Mobil sarana iki bisa digunakake kanggo macem-macem kahanan kayata blanja ing pasar petani, pasar, groceries, camping, acara olahraga lan mall. Troli iki uga bisa digunakake kanggo ngeterake umbah-umbah menyang lan saka laundromat lan mlaku-mlaku ing kutha. Kalebu siji tali bungee kanggo akeh gedhe, abot. lan bisa njupuk bobot 110lbs nalika narik barang.
Desain unik trobong sing cocog: Tangan kolodion duwe genggeman kanggo mbantu sampeyan ing ndhuwur kanthi gampang lan ora mlengkung nalika sampeyan menek ing tangga. Blanja blanja kanthi kapasitas 35L gedhe bisa diinstal banyu, sayuran, lenga sing bisa dipangan lan liya-liyane. Kurungan aloi aluminium tebal lan poros dobel ndadekake grobag blanja kanthi apik lan nguatake beban. Roda sing dipasang nganggo benang kanthi ora mandheg.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita