Kréta Blanja DuoDuo DG1015 Kanthi 3 Roda Putar & Tas Kanvas sing Bisa Dicopot

Katrangan singkat:

Nomer Artikel: DG1015

Ukuran mbukak: 49x37x101CM

Ukuran Keranjang: 32 x 29 x 39.5 CM

Ukuran lipat: 37 x 21 x 94 CM

Paket: 8 pcs per karton

Ukuran karton: 87x42x56CM


Detail Produk

Tag produk

Iki minangka keranjang belanja tangga, bisa dilipat lan nganggo tas, pancing lan tali elastis, kranjang kasebut bisa dijupuk saka dhasar kreta, bisa digunakake ing macem-macem kahanan.Gagang bisa digunakake kanthi rong cara.Iku entheng lan akeh mbiyantu sajrone urip saben dina.
Fitur:
Desain pendakian tangga sing gampang: Roda telu sing dirancang khusus kanggo kemampuan pendakian tangga.Kréta mlaku munggah lan mudhun kanthi gampang.Roda apik ing terrain kayata lendhut, suket, undhak-undhakan, cobblestones, beton, lan kerikil.Roda ngarep iku setir universal, 360 derajat gampang kanggo muter.
Kréta blanja sarana pigura sing bisa dilipat: Pigura kréta blanja bisa ambruk nalika ngeterake barang-barang sing gedhé lan abot kanthi gampang.Dasar troli sarana uga dilipat, saéngga kréta njupuk papan sing luwih sithik nalika disimpen.
Multiple nggunakake kréta blanja lipat: Mobil sarana iki bisa digunakake kanggo macem-macem kahanan kayata blanja ing pasar tani, pasar, sembako, camping, acara olahraga lan mall.Troli iki uga bisa digunakake kanggo ngangkut umbah-umbah menyang lan saka laundromat lan nindakake tugas ing kutha.Iki kalebu siji kabel bungee kanggo beban gedhe lan abot.lan bisa njupuk bobot 110lbs nalika narik barang.
Desain unik gerobak shooping collapsible: Collodion nangani nduweni genggeman comfort kanggo mbantu munggah ndhuwur gampang lan ora mlengkung nalika menek undhak-undhakan.Kréta blanja kanthi kapasitas gedhe 35L bisa dipasang banyu, sayuran, minyak sing bisa dipangan lan liya-liyane.Krenjang paduan aluminium sing kandel lan poros dobel ndadekake keranjang belanja katon apik lan nguatake beban.Roda tetep nganggo benang sing kuwat ora tiba.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita