Kranjang Blanja DuoDuo DG1015 Kanthi 3 Roda Putar & Kantong Kanvas sing Bisa Dibusak

Katrangan singkat:

Barang No.:DG1015

Ukurane dibukak: 49x37x101CM

Ukuran kranjang: 32x29x39.5CM

Ukuran lempitan: 37x21x94CM

Paket: 8 pcs saben karton

Ukuran karton: 87x42x56CM


Detail Produk

Tag Produk

Iki minangka kranjang blanja panjat tangga, bisa dilipat lan nganggo tas, pancing lan tali elastis, kranjang bisa dijupuk saka dhasar kranjang, bisa digunakake ing macem-macem kahanan. Pegangan bisa digunakake kanthi rong cara. Ringan lan migunani banget sajrone urip saben dinane.
Fitur:
Desain pendakian tangga sing gampang: Telung roda sing dirancang khusus kanggo kemampuan pendakian tangga. Kranjang ngluncur munggah lan mudhun kanthi gampang. Roda pancen apik ing lemah kayata lendhut, suket, tangga, batu karang, beton, lan kerikil. Roda ngarep minangka roda universal, 360 derajat gampang diputer.
Kréta blanja utilitas bingkai sing bisa dibuwang: Bingkai kréta blanja bisa runtuh amarga gampang ngangkut barang sing amba lan abot. Dhasar kreta sarana uga lempitan supaya kreta bisa njupuk papan sithik nalika disimpen.
Multiple nggunakake shopping cart lipat: Mobil utilitas iki bisa digunakake kanthi macem-macem kahanan kayata blanja ing pasar tani, pasar, bahan makanan, kemah, acara olahraga lan mal. Troli iki uga bisa digunakake kanggo ngeterake umbah-umbah menyang lan saka umbah-umbah lan mbukak tugas ing sekitar kutha. Klebu siji kabel bungee kanthi beban sing gedhe lan abot. lan bisa njupuk bobot 110 pon nalika narik barang.
Wadhah shooping desain unik sing bisa diluncurake: Gagang collodion nduweni genggaman sing nyenengake supaya gampang munggah ing ndhuwur lan ora mlengkung nalika munggah ing undhak-undhakan. Kranjang blanja kanthi kapasitas 35L bisa dipasang banyu, sayuran, minyak sing bisa dimang lan sapanunggalane. Kurung paduan aluminium kandel lan poros dobel ndadekake kranjang belanja tampil lan nguatake beban. Rodha sing dipasang nganggo benang pancen ora tiba.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita