Portable Luggage Carts Hand Trucks Iron Folding bagasi tangan Carts Trolley

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Item No. DX3051
Ukuran dibukak 36,9x40x92,5CM
Ukuran Dilipat 36,9x6x72CM
Ukuran Plat 38.3x27CM
NW 3.3KGS
Ukuran Roda Φ125mm
Bahan Besi & Plastik
Kapasitas 70 KGS
Paket 8 PCS / karton
Ukuran Karton 39x36x73CM
GW 28KGS

Kualitas dhuwurcart bagasi foldable, wesi punika materi utamané kanggo troli iki, iku ndadekake troli cukup kuwat.Tabung baja lan piring kasebut dianggep minangka lapisan bubuk, bisa nyegah karat lan katon apik.Troli bisa gampang dilipat, ukurane cilik sawise dilipat, saengga gampang digawa lan diluncurake.Kita nggunakake gembong kualitas apik kanggo troli iki, iku bisu lan karo loading gedhe.Iku migunani nalika sampeyan lagi blanja utawa lelungan.Aku yakin sampeyan bakal seneng.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita