Portable Luggage Carts Hand Trucks Aluminium Folding bagasi tangan Carts Trolley

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Item No. DX3050
Ukuran dibukak 38.3x40x97CM
Ukuran Dilipat 38.3x6x67.5CM
Ukuran Plat 38.3x27CM
NW 2,85KGS
Ukuran Roda Φ125mm
Bahan Aluminium & Plastik
Kapasitas 70 KGS
Paket 8 PCS / karton
Ukuran Karton 39x36x70CM
GW 24KGS

Kualitas dhuwurcart bagasi foldable, aluminium punika materi utamané kanggo troli iki, iku ndadekake troli entheng.Bisa foldable gampang, iku ukuran cilik sawise lempitan, supaya bisa gampang kanggo nindakake lan stroage.Kita nggunakake gembong kualitas apik kanggo troli iki, iku bisu lan karo loading gedhe.Iku migunani nalika sampeyan lagi blanja utawa lelungan.Ana sawetara warna sing apik kanggo tujuan sampeyan milih: Abang-ireng, Ijo-ireng, Oranye-ireng lan Kuning ireng.Aku yakin sampeyan bakal seneng.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita