Portable Aluminium Folding Hand Truck Bagasi Cart

Katrangan singkat:

Nomer Kode : DX3025

Ukuran mbukak: 48x47x98CM

Ukuran Lipat: 47,5 × 5,5 × 73,5 CM

Ukuran piring: 47.5x31.5 CM

NW: 3,5 KGS

Ukuran Roda: Φ170mm

Bahan: Aluminium & Plastik

Kapasitas: 80 KGS

Paket: 1 PCS/Karton

Ukuran karton: 6x49x74 cm


Detail Produk

Tag produk

Troli tangan aluminium portabel kualitas dhuwur.Bobot entheng kanthi desain sing apik, bisa dilipat supaya gampang disimpen.Gembong gedhe digawe saka Karet, iku bisu lan kuwat.Gagang teleskopik sing bisa diatur bisa ngganti dhuwur supaya gampang digunakake lan nyuda ketegangan.Iku helper apik ing urip saben dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita