Era Kréta Blanja sing Cerdas

Kanthi pangembangan teknologi intelijen buatan lan pangowahan anyar ing industri ritel, akeh perusahaan wiwit ngembangake utawa nggunakake keranjang belanja sing cerdas. Sanajan kranjang blanja sing cerdas duwe akeh kaluwihan aplikasi, nanging uga kudu menehi perhatian marang privasi lan masalah liyane.

Ing taun-taun pungkasan, teknologi informasi generasi anyar kayata intelijen buatan lan Internet of Things wis berkembang kanthi cepet, lan format ekonomi anyar kayata e-commerce terus berkembang, nyebabake owah-owahan ing pirang-pirang industri. Saiki, kanggo njaga owah-owahan anyar ing pasar lan nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan, akeh perusahaan wiwit nggunakake pembelajaran jero, biometrik, visi mesin, sensor, lan teknologi liyane kanggo ngembangake kranjang blanja sing cerdas.

Kranjang Blanja Cerdas Walmart

Minangka raksasa ritel global, Wal-Mart wigati banget kanggo promosi upgrade layanan liwat teknologi. Sadurunge, Walmart nglamar paten kanggo kréta Blanja sing cerdas. Miturut paten, Kranjang Blanja Cerdas Walmart bisa ngawasi denyut jantung lan suhu awak pelanggan kanthi nyata, uga kekuwatan nyekeli kranjang salib kranjang blanja, wektu genggeman sadurunge, lan uga kacepetan kranjang blanja.

Wal-Mart percaya manawa kranjang blanja sing cerdas digunakake, bakal menehi pengalaman layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan. Contone, adhedhasar informasi umpan balik saka Kréta Blanja sing cerdas, Wal-Mart bisa ngirim karyawan kanggo nulungi wong tuwa utawa pasien sing lagi nandhang masalah. Kajaba iku, kranjang blanja uga bisa disambungake menyang APP sing cerdas kanggo nglacak konsumsi kalori lan data kesehatan liyane.

Saiki, kranjang belanja Volvo isih ana ing tahap paten. Yen mlebu pasar ing mbesuk, mesthine bakal entuk mupangate kanggo bisnis pemasaran. Nanging, wong njero industri ujar manawa keranjang belanja cerdas kudu nglumpukake akeh data, sing bisa nyebabake pambocoran privasi sing ora perlu, banjur kudu dilindhungi keamanan informasi.

Kréta Blanja Smart World Department Store

Saliyane Wal-Mart, E-Mart, rantai diskon gedhe sing diduweni dening pengecer Korea Selatan, New World Department Store, uga wis nerbitake keranjang belanja cerdas, sing bakal diwiwiti operasi uji coba ing wektu ngarep kanggo nambah daya saing offline perusahaan. saluran distribusi.

Miturut E-Mart, kréta blanja sing cerdas diarani "eli", lan loro mau bakal dipasang ing supermarket gaya gudang ing sisih kidul-wétan Seoul kanggo tampilan patang dina. Kanthi bantuan sistem pangenalan, keranjang belanja sing cerdas kanthi otomatis bisa ngetutake pelanggan lan mbantu milih produk. Sanalika, pelanggan uga bisa mbayar langsung nganggo kertu kredit utawa pembayaran seluler, lan kranjang blanja sing cerdas bisa nemtokake apa kabeh barang wis dibayar.

Kréta Blanja Super Hai

Beda karo Wal-Mart lan New World Department Store, Chao Hei minangka perusahaan riset lan pangembangan kanggo ngembangake kranjang blanja sing cerdas. Dilaporake yen keranjang belanja Super Hi, sing fokus ing pamrentahan swalayan, nggunakake teknologi kayata visi mesin, sensor, lan pembelajaran jero kanggo ngatasi masalah antrian dawa ing supermarket.

Perusahaan kasebut ujar manawa saiki, sawise pirang-pirang taun riset lan pangembangan lan iterasi, troli blanja cerdas wis bisa ngenali 100.000 + SKU lan nindakake promosi skala gedhe. Saiki, Kréta Blanja Super Hi wis diluncurake ing sawetara supermarket Wumart ing Beijing, lan nduwe proyek pendaratan ing Shaanxi, Henan, Sichuan lan papan liyane uga Jepang.

Kranjang blanja sing cerdas yaiku Apik tenan

Mesthine, ora mung perusahaan kasebut sing nggawe kranjang blanja sing cerdas. Disengkuyung karo peningkatan intelijen buatan lan ritel anyar, diarepake bakal luwih akeh supermarket lan mal blanja bakal ngenalake produk troli blanja sing cerdas ing mbesuk, saengga bisa nyepetake realisasi komersialisasi, ngobong samodra biru sing jembar iki, lan nggawe segara anyar sing anyar pasar

Kanggo perusahaan ritel, aplikasi troli blanja sing cerdas mesthi bakal mupangat banget. Kaping pisanan, keranjang belanja cerdas dhewe minangka konsep publisitas sing apik sing bisa nggawa dividen promosi menyang perusahaan; kapindho, kréta blanja sing cerdas bisa nggawa pelanggan pengalaman blanja anyar lan nambah viskositas pangguna; maneh, kranjang blanja sing cerdas bisa entuk akeh tombol kanggo perusahaan Data sing kondusif kanggo nggabungake macem-macem sumber daya, nyuda biaya operasi, lan nambah bathi komersial. Pungkasan, kréta blanja sing cerdas uga bisa digunakake minangka platform pariwara, sing ora mung bisa komunikasi luwih raket karo pelanggan, nanging uga bisa ngasilake penghasilan ekstra kanggo perusahaan.

Kabeh, riset lan pangembangan keranjang belanja wis dadi luwih dewasa, lan dikarepake aplikasi pasar kanthi skala gedhe. Mbok butuh wektu suwe yen kita ketemu kranjang blanja sing cerdas ing supermarket lan pusat blanja, banjur kita bakal bisa nemu pengalaman blanja sing cerdas.


Wektu kiriman: Jul-20-2020