Era saka Smart Shopping Cart

Kanthi pangembangan teknologi intelijen buatan lan owah-owahan anyar ing industri ritel, akeh perusahaan sing wiwit ngembangake utawa nggunakake cart belanja cerdas. Sanajan kréta Blanja pinter duwe akeh kaluwihan aplikasi, nanging uga kudu menehi perhatian marang privasi lan masalah liyane.

Ing taun-taun pungkasan, teknologi informasi generasi anyar kayata intelijen buatan lan Internet of Things berkembang kanthi cepet, lan format ekonomi anyar kayata e-commerce terus berkembang, nyopir owah-owahan ing pirang-pirang industri. Saiki, supaya bisa tetep owah-owahan anyar ing pasar lan menehi layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan, akeh perusahaan wiwit nggunakake sinau jero, biometrika, visi mesin, sensor lan teknologi liyane kanggo ngembangake karton belanja pinter.

Kréta Blanja Walmart Smart

Minangka raksasa ritel global, Wal-Mart nempuhake pentinge kanggo ningkatake upgrade layanan liwat teknologi. Sadurunge, Walmart njaluk paten kanggo grobag kranjang sing pinter. Miturut paten, Kranjang Blanja Walmart Smart bisa ngawasi tingkat denyut jantung lan suhu awak ing wektu nyata, uga kekuwatan nyekeli gagang kranjang ing troli, wektu grip sadurunge, lan uga kecepatan kranjang.

Wal-Mart percaya yen grobag belanja pinter wis digunakake, bakal menehi pengalaman layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan. Contone, adhedhasar informasi umpan balik saka troli blanja pinter, Wal-Mart bisa ngirim karyawan kanggo wong tuwa utawa pasien sing bisa nandhang masalah. Kajaba iku, grobag belanja uga bisa nyambung menyang APP cerdas kanggo nglacak konsumsi kalori lan data kesehatan liyane.

Saiki, grobag belanja pinter Volvo isih ana ing tahap paten. Yen mlebu pasar ing ngarep, samesthine bisa nggawa sawetara mupangat kanggo bisnis pemasaran. Nanging, para insidur industri ujar manawa grobag belanja cerdas kudu nglumpukake akeh data, sing bisa nyebabake pambocoran privasi sing ora perlu, banjur proteksi keamanan informasi kudu ditindakake.

Toko Blanja Kréta Blanja Anyar Dinas Anyar

Saliyane Wal-Mart, E-Mart, rantai diskon gedhe sing diduweni dening Toko Korea Selatan Toko Dunya Anyar, uga ngluncurake troli balanja sing cerdas, sing bakal miwiti operasi uji coba ing mangsa ngarep kanggo nambah daya saing offline perusahaan perusahaan saluran distribusi.

Miturut E-Mart, grobag belanja cerdas diarani "eli", lan loro mau bakal disebarke ing pasar gaya gudang ing kidul wetan Seoul kanggo tampilan patang dina. Kanthi bantuan sistem pangenalan, troli belanja cerdas kanthi otomatis bisa ndherek para pelanggan lan mbantu dheweke milih produk. Ing wektu sing padha, para pelanggan uga bisa mbayar kanthi langsung kanthi kertu kredit utawa pambayaran mobile, lan grobag belanja sing cerdas bisa nemtokake otentik apa kabeh barang wis dibayar.

Kréta Blanja Super Hi Smart

Ora kaya Wal-Mart lan Toko Dunya Anyar, Chao Hei minangka perusahaan riset lan pangembangan ngembangake karton belanja cerdas. Dilapor yen kranjang blanja pinter Super Hi, sing fokus ing pemukiman layanan mandhiri, nggunakake teknologi kayata visi mesin, sensor, lan sinau jero kanggo ngatasi masalah antrian dawa ing supermarket.

Perusahaan ujar manawa saiki, sawise pirang-pirang taun riset lan pangembangan lan lelaran, troli belanja sing cerdas bisa ngerteni 100,000 + SKU lan nindakake promosi skala gedhe. Saiki, Kréta Blanja Super Hi wis diluncurake ing sawetara pasar Wumart ing Beijing, lan nduwe proyek pendaratan ing Shaanxi, Henan, Sichuan lan papan liyane uga Jepang.

Kothak blanja pinter Agung

Mesthi wae, ora mung perusahaan iki sing bisa nggawe blanja blanja pinter. Digawe munggah saka intelijen intelijen lan eceran anyar, ngarep-arep pasar sing akeh lan mall bakal ngenalake produk grobag belanja sing cerdas ing mangsa ngarep, saéngga nyepetake realisasi komersial, ora nggatekake samodra biru sing gedhe banget, lan nggawe anyar anyar. pasar.

Kanggo perusahaan eceran, aplikasi kartut beluk cerdas mesthi bakal entuk manfaat sing apik. Pisanan, kranjang blanja pinter dhewe minangka konsep publisitas sing apik sing bisa nggawa dividen promosi menyang perusahaan; kapindho, troli blanja pinter bisa menehi pengalaman blanja anyar lan nambah kekenthelane pangguna; maneh, kranjang blanja pinter bisa entuk akeh kunci kanggo Data perusahaan sing kondhisi kanggo nggabungake macem-macem sumber daya, nyuda biaya operasi, lan nambah bathi komersial. Pungkasan, troli belanja cerdas uga bisa digunakake minangka platform pariwara, sing ora mung bisa komunikasi luwih cedhak karo para pelanggan, nanging uga ngasilake penghasilan ekstra kanggo perusahaan.

Kabeh, riset lan pangembangan cerdas blanja wis diwasa maneh, lan aplikasi pasar skala gedhe uga diharepake. Mbok manawa ora bakal suwe kita bisa ketemu karo grobag belanja pinter ing supermarket lan mall, banjur kita bakal bisa ngalami pengalaman belanja pinter.


Wektu kirim: Jul-20-2020