Kréta Blanja multi guna, Pantes Sampeyan

Kranjang blanja multi-tujuan, kapasitas gedhe, bisa lungguh lan melu, tresna banget karo konsumen!

Kanthi ningkatake taraf urip, kebutuhan masarakat kanggo kualitas urip uga saya saya dhuwur, sing uga ningkatake tingkat konsumsi. Wong-wong menyang supermarket kanggo blanja, menyang pasar Grosir tuku panganan, lan tuku akeh barang sekaligus. Dadi pitakonane, kepiye carane mindhah barang kasebut menyang mobil sampeyan? Nyatane, ora angel. Kita mung butuh keranjang belanja kanggo ngrampungake masalah iki kanthi gampang, lan uga nambah kesenengan blanja!

Dina iki, aku bakal nuduhake keranjang belanja multi-tujuan sing bisa lenggah lan melu lan duwe kapasitas gedhe, sing disenengi para konsumen. Saben kulawarga pantes duwe kranjang blanja sing trampil lan praktis, mesthine asisten belanja sampeyan.

Waca iku? Luwih gampang dilipat, lempitan cepet sajrone 5 detik, kranjang blanja sing dilipat cilik banget, ora butuh papan, lan gampang digawa! Ora mung iku, kranjang blanja iki uga bisa digunakake minangka kothak panyimpenan, lebokake tuas, kothak panyimpenan bisa gampang dilebokake ing bagasi mobil kita, lan trobote mobil sampeyan ora bakal malih. Rong roda universal ditambahake ing sisih ngarep kréta Blanja, supaya kita bisa nyurung lan narik supaya luwih gampang digunakake. Mesthi wae, kita ora prelu kuwatir yen kranjang blanja mudhun mudhun nalika mudhun. Mobil kita duwe desain rem, waca gambar ing ngisor iki:


Wektu kiriman: Jul-20-2020