Terus Obah Ing Taun Anyar (220110)

2022, Terus Obah

2021 minangka taun sing angel, saiki 2022 bakal teka, kita yakin bisa terus berkembang ing taun iki.Ing awal taun anyar iki, kita wis rampung pangembangan produk anyar kita, kene sampeyan bisa ndeleng foto ing ngisor iki:

asdad1 asdad2 asdad3 asdad4 asdad5

Torlley iki nduweni rong fungsi, bisa digunakake minangka troli bagasi roda loro, uga bisa digunakake minangka troli panel plat papat roda yen sampeyan seneng.Iku pancene troli apik.Kajaba iku, Kabeh katrangan produk bisa ditemokake ing link ing ngisor iki:https://www.ywchejiang.com/lightweight-aluminium-foldable-hand-push-trolley-four-wheel-hand-truck-cart-product/


Wektu kirim: Jan-10-2022