Kabar

  • Kita nerusake kerja

    Toko kita ing Yiwu China Commodities City mbukak saiki.Kita ngenteni sampeyan ing toko kita.Lan pabrik kita bakal nerusake nggarap tanggal 16 Februari.Saiki, aku bakal ngenalake luwih akeh babagan Kutha Komoditas China Yiwu: Kutha Komoditas China Yiwu, lungguh ing Yiwu saka Zhejiang wiwit taun 1982, kalebu ar ...
    Waca liyane
  • Keep Moving In the New Year(220110)

    Terus Obah Ing Taun Anyar (220110)

    2022,Terus Obah 2021 minangka taun sing angel, saiki 2022 bakal teka, kita yakin bisa terus berkembang ing taun iki.Ing awal taun anyar iki, kita wis rampung pangembangan produk anyar kita, kene sampeyan bisa ndeleng foto ing ngisor iki: Torlley iki duwe rong fungsi, bisa digunakake minangka loro w ...
    Waca liyane
  • Kita tansah nyoba….

    Kanthi pangembangan masyarakat, konsep konsumsi wong wis ganti sepi, njupuk cart Flat-Panel contone, wong digunakake kanggo nimbang yen bisa nindakake barang, ora bakal mbayar manungsa waé kanggo apa iku cukup becik, uga ora Care apa roda gerobak rame banget....
    Waca liyane
  • Do our best in 2021

    Nggawe sing paling apik ing 2021

    2021 minangka taun sing angel banget.Pengaruh COVID-19 ing macem-macem negara terus, lan dodolan ing macem-macem industri saya suda.Dipengaruhi dening inflasi global, wesi bahan mentah mundhak luwih saka 40% lan aluminium meh 50%.Rega bahan bantu liyane, kayata karton, kaset ...
    Waca liyane
  • Era Kréta Blanja Pinter

    Kanthi pangembangan teknologi intelijen buatan lan owah-owahan anyar ing industri ritel, akeh perusahaan sing wiwit ngembangake utawa nggunakake keranjang belanja cerdas.Sanajan keranjang blanja cerdas duwe akeh kaluwihan aplikasi, nanging uga kudu menehi perhatian marang privasi lan masalah liyane....
    Waca liyane
  • Kréta Blanja serbaguna, Sampeyan Pantes

    Kranjang blanja serbaguna, kapasitas gedhe, bisa njagong lan melu, banget disenengi para konsumen!Kanthi nambah taraf urip, kabutuhan wong kanggo kualitas urip uga saya dhuwur lan luwih dhuwur, sing uga ...
    Waca liyane
  • Cara Nggunakake Kranjang Blanja lan Kréta Blanja sing Bener

    Kanthi kemajuane masyarakat, urip kita tambah kepenak.Yen sampeyan pengin tuku sayuran, woh-wohan, persediaan ngumbah lan kabutuhan saben dina, sampeyan bisa ngatasi kabeh masalah kanthi pindhah menyang supermarket kanggo bunder.Nanging sampeyan ngerti?Supermarket sejatine minangka sumber bakteri sing gedhe banget ...
    Waca liyane