Warta

  • Era saka Smart Shopping Cart

    Kanthi pangembangan teknologi intelijen buatan lan owah-owahan anyar ing industri ritel, akeh perusahaan sing wiwit ngembangake utawa nggunakake cart belanja cerdas. Sanajan kréta Blanja pinter duwe akeh kaluwihan aplikasi, nanging uga kudu menehi perhatian marang privasi lan masalah liyane. ...
    Waca liyane
  • Kranjang Blanja Duwe-Kanggo, Sampeyan Kudu Dibukak

    Kranjang blanja kanthi tujuan, kapasitas gedhe, bisa lenggah lan melu, tresna banget para konsumen! Kanthi peningkatan taraf urip, syarat-syarat masarakat kanggo kualitas urip uga luwih dhuwur lan luwih dhuwur, ...
    Waca liyane
  • Cara Nggunakake Bakul Kranjang Lan Kranjang Blanja

    Kanthi kemajuan masarakat, urip kita luwih trep lan luwih trep. Yen sampeyan pengin tuku sayuran, woh-wohan, pasokan ngumbah lan kebutuhan saben dinane, sampeyan bisa ngrampungake kabeh masalah kanthi lunga menyang pasar bunder. Nanging sampeyan ngerti? Pasar utama kasebut minangka sumber bakteri sing paling gedhe ...
    Waca liyane