Warta

  • Do our best in 2021

    Apa sing paling apik ing taun 2021

    2021 minangka taun angel tenan. Pengaruh COVID-19 ing macem-macem negara terus, lan penjualan ing macem-macem industri saya mudhun. Pengaruh inflasi global, bahan baku besi mundhak luwih saka 40% lan aluminium meh 50%. Rega bahan tambahan liyane, kayata karton, kaset ...
    Waca liyane
  • Era Kréta Blanja sing Cerdas

    Kanthi pangembangan teknologi intelijen buatan lan pangowahan anyar ing industri ritel, akeh perusahaan wiwit ngembangake utawa nggunakake keranjang belanja sing cerdas. Sanajan kranjang blanja sing cerdas duwe akeh kaluwihan aplikasi, nanging uga kudu menehi perhatian marang privasi lan masalah liyane. ...
    Waca liyane
  • Kréta Blanja multi guna, Pantes Sampeyan

    Kranjang blanja multi-tujuan, kapasitas gedhe, bisa lungguh lan melu, tresna banget karo konsumen! Kanthi ningkatake taraf urip, kebutuhan masarakat kanggo kualitas urip uga saya dhuwur, ...
    Waca liyane
  • Cara Nggunakake Kranjang Blanja Lan Kranjang Blanja kanthi bener

    Kanthi kemajuan masarakat, panguripan kita bakal saya trep. Yen sampeyan pengin tuku sayur-sayuran, woh-wohan, barang-barang cuci lan kebutuhan sehari-hari liyane, sampeyan bisa ngatasi kabeh masalah kanthi mbukak supermarket kanthi bunder. Nanging sampeyan ngerti? Pasar swalayan sejatine minangka sumber bakteri sing gedhe ...
    Waca liyane