DX3019 Mini troli troli lipat troli

Katrangan singkat:

Nomer Kode: DX3019

Ukuran mbukak: 39x29x97CM

Ukuran Lipat: 49 x 29 x 10 CM

Ukuran piring: 23 × 23.5 CM

NW: 2,12 KGS

Ukuran Roda: Φ100mm

Ukuran Roda Cilik:Φ60mm

Bahan: Besi & Plastik

Kapasitas: 35KGS

Paket: 8 PCS/Karton

Ukuran karton: 55x30x50 cm


Detail Produk

Tag produk

Troli tangan kualitas dhuwur.Bobot entheng kanthi desain sing apik, bisa dilipat supaya gampang disimpen.Gagang teleskopik sing bisa diatur bisa ngganti dhuwur supaya gampang digunakake lan nyuda ketegangan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita