Truk Tangan Tugas Berat LH5002 Kanthi Plat Kaki Ekstra Gedhe

Katrangan singkat:

Item Nomer: LH5002

Ukuran mbukak: 51 × 55.5x127CM

Ukuran Lipat: 30 × 55,5 × 100 CM

Ukuran piring: 24.5x38.5 CM

Roda: Φ240mm

Kapasitas: 150 KGS

Bahan: Logam


Detail Produk

Tag produk

Truk tangan tugas abot, cocog kanggo digunakake ing gudang.Piring kasebut bisa dilipat, uga gagang truk bisa diatur ing ndhuwur lan ngisor, bisa ngirit papan lan ndadekake kepenak kanggo urip saben dinane.

Fitur:

Gampang dilipat, gampang digunakake.

Desain gagang "P" sing nyaman.

Piring jempol ekstra gedhe.

Bingkai las tugas abot lan poros sing bisa diganti.

Hub impact dhuwur kanthi bantalan bal sing disegel

Truk tangan kapasitas 150kgs iki dirancang kanggo panggunaan saben dina.Konstruksi kualitas dhuwur kanthi piring jempol beveled gauge abot nyedhiyakake daya tahan sing dipercaya lan gampang ngemot barang sing luwih abot.Truk tangan sing trep iki duwe ban karet sing lancar lan gagang safety berbentuk P.P-nangani ngidini kanggo siji utawa loro tangan operasi.Wis tabung kanggo kekuatan ekstra lan kekiatan.Dhuwur menehi aplikasi hi-numpuk banget.Piring jempol sing amba ngidini transportasi barang sing luwih gedhe.Pengawal roda nglindhungi beban saka ban.Ban anti tusukan sing padhet ora bakal kempes.Rampung jas bubuk menehi daya tahan maksimal.

Simpen punggung nalika mindhah utawa nangani piranti omah sing gedhe banget lan barang gedhe liyane.Dolly truk tugas berat Buffalo Tools 150kgs bakal mbantu sampeyan nggawa kulkas, mesin cuci, lan pengering saka mburi truk menyang omah kanthi gampang.Piring jempol sikil sing amba sing menehi akeh baja sing bisa dilenggahi.Desain gagang P sing trep nggawe dolly gampang dicekel lan maneuver.Cetakan sikil sing amba, menehi stabilitas lan dhukungan sing akeh.Truk tangan tugas abot iki wis dibangun kanggo awet.Desain kasebut nduweni poros roda sing bisa diganti, lan pigura sing dilas tabung baja kanthi diameter siji inci.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita