Truk Tangan Tugas Heavy LH5002 Kanthi Plat Kaki Ekstra Gedhe

Katrangan singkat:

Barang Nomer: LH5002

Ukuran Dibukak: 51 × 55.5x127CM

Ukuran Dilipat: 30 × 55.5X100CM

Ukuran Plate: 24.5x38CM

Rodha: Φ240mm

Kapasitas: 150 KGS

Bahan: Logam 


Detail Produk

Tag Produk

Truk tangan sing abot, cocog kanggo digunakake ing gudang. Piring kasebut bisa dilipat, uga gagang truk bisa diatur nganti ndhuwur lan ngisor, bisa ngirit ruangan lan nggawa kenyamanan saben dinane.

Fitur:

Gampang dilipat, gampang digunakake.

Desain gagang "P" sing nyenengake.

Piring jempol sikil gedhe.

Bingkai gandheng tugas abot lan poros sing bisa diganti.

Pusat pengaruh kanthi bantalan werni sing disegel

Truk tangan kapasitas 150kgs iki dirancang kanggo digunakake saben dinane. Konstruksi berkualitas tinggi kanthi piring jempol ngukur abot menehi daya tahan andal lan gampang mbukak barang sing luwih abot. Truk tangan sing trep iki nampilake ban karet sing mulus lan gagang keamanan berbentuk P. Pegangan P ngidini operasi siji utawa loro. Nduwe tabung kanggo kekuatan lan daya tahan ekstra. Dhuwur nyedhiyakake aplikasi hi-stacking sing apik banget. Plat jempol jempol ngidini transportasi barang sing luwih gedhe. Pengawal roda nglindhungi momotan saka ban. Ban bukti tusukan sing padhet ora bakal entek. Rampung bubuk bubuk nyedhiyakake kekiatan maksimal.

Simpen bali nalika mindhah utawa nangani prabotan omah sing akeh banget lan barang-barang gedhe liyane. Dolly truk tugas berat 150kgs Buffalo Tools bakal nulungi sampeyan nggawa kulkas, mesin cuci, lan pengering saka mburi truk menyang omah kanthi gampang. Plat jempol jembar sing menehi akeh baja kanggo lenggah. Desain gagang P sing trep nggawe dolly gampang dicekel lan manuver. Cetakan sikil sing jembar, menehi stabilitas lan dhukungan sing abot. Truk tangan tugas abot iki wis digawe awet. Desain kasebut duwe poros roda sing bisa diganti, lan pigura las baja diameter siji inci.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita