Heavy Tugas Tugas abot LH5002

Keterangan Singkat:

Item No.:LH5002

Ukuran Dibukak: 51 × 55.5x127CM

Ukuran diliputi: 30 × 55.5X100CM

Ukuran Plat: 24.5x38CM

Roda: Φ240mm

Kapasitas: 150 KGS

Material: Logam 


Detail Produk

Tag Product

Truk tangan tugas abot, cocog kanggo digunakake ing gudang. Piring kasebut bisa dilipat, uga gagang truk bisa disesuaikan karo sisih ndhuwur lan ngisor, bisa ngirit ruang lan nggawa kepenak banget kanggo urip saben dinane.

Fitur:

Gampang melu, gampang digunakake.

Desain gagang "P" nyaman.

Piring driji sikil gedhe.

Rentang dilas tugas sing abot lan gandar sing bisa diganti.

Hub pengaruh dhuwur kanthi bantalan bal sing disegel

Truk tangan kapasitas 150kgs iki dirancang kanggo panggunaan saben dinten. Konstruksi berkualitas tinggi kanthi lempung sikil sikil sing ukurane abot nyedhiyakake daya tahan sing dipercaya lan gampang mbukak barang sing luwih abot. Truk tangan sing trep iki nampilake ban karet kanthi lancip lan gagang safety P-shaped. P-gagang ngidini operasi siji utawa rong tangan. Wis tabung kanggo kekuwatan lan daya tahan ekstra. Sing dhuwur nyedhiyakake aplikasi hi-tumpukan sing apik banget. Plat lempeng sudhut ngidini kanggo ngeterake barang bulkier sing luwih gedhe. Pengawal setir nglindhungi beban saka ban kasebut. Ban bukti-bukti bantal padhet ora nganti rata. Rampung wêdakakêna nawakake kekiatan maksimal.

Simpen nalika mindhah utawa nangani peralatan omah gedhe lan barang-barang liyane sing gedhe. Alat-alat Munding saka 150kgs truk tugas abot bakal nulungi kulkas, mesin cuci, lan pengering saka mburi truk menyang omah kanthi gampang. Plat lempeng kanthi jembar sing menehi akeh baja sing bisa diisi. Desain gagang P sing trep ndadekake gampang dolar lan gampang diusahake. Print kaki sudhut, menehi stabilitas lan dhukungan abot. Truk tangan tugas abot iki wis dibangun nganti pungkasan. Desain kasebut duwe gulungan rodha sing bisa diganti, lan pigura gelas tabung baja diameter diameter siji.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita