DuoDuo Lipat troli DX3015 Aluminium Ringan Dilipat lan Portable Fold Up Dolly

Katrangan singkat:

Barang No.:DX3015

Ukuran Dibukak: 27.5x31x95CM

Ukuran Dilipat: 39.5x27x8.5CM

Ukuran Plate: 27x22 CM

Kapasitas: 20 KGS

Paket: 10 pcs saben karton

Ukuran Karton: 55x42x29CM

NW: 1.3KGS


Detail Produk

Tag Produk

Kranjang koper sing bisa dilipat mini, gampang banget lan bisa dilipat, bisa dilebokake ing tas ransel.
Fitur:
Gaya eksterior canggih sing nampilake garis sing resik lan organisasi sing didhelikake.
Tali jangkar dhukungan sing bisa diatur bisa diatur lan nyegah owah-owahan.
Roda kasar sing gedhe banget kanggo pananganan sing luwih apik.
Tali dhukungan meh meh tikel dawane kanggo nahan ukuran sing beda-beda.
Lipat supaya gampang transportasi lan panyimpenan. Dilipat kanggo panyimpenan ruang kurang.
Gampang Nggawe Tugas Ngalih: Roda kasar sing gedhe banget awet lan paling sepi sing ndadekake penanganan lan manuver luwih gampang.
Tali Elastis: Pita Bungee dawa sing digawe dawa meh tikel dawane kanggo nahan ukuran sing beda-beda. Tali dhukungan sing bisa diatur bisa ditrapake kanggo mbukak jangkar lan supaya ora owah. Dasar digawe saka bahan sing kuat lan awet kanggo ngangkut barang, bungkus, kothak kanthi aman.
Isih nglarani kargo sing abot banget? Isih masalah karo akeh barang ing plancongan bisnis? Isih pegel karo repot blanja? Sampeyan butuh keranjang multi fungsional portabel mini iki, gulung gampang lan lebokake ing tas ransel.
Gumantung saka bandara lan maskapai sing lagi ditumpaki, sampeyan bisa uga mriksa kranjang koper nganggo koper. Yen sampeyan ora ngrancang mriksa tas apa wae, sampeyan kudu konfirmasi karo maskapai apa kreta kasebut bakal diidini utawa ora. Supaya luwih gampang lelungan, sampeyan luwih becik njaluk kranjang gawan lempitan. Barang-barang kasebut nggawe logistik lelungan dadi luwih gampang. Kranjang Barang Lipat Kompak Kuat, konstruksi bobot entheng, mbukak lan ditutup nganti sawetara detik kanthi gampang maneuver. Roda kasar sing gedhe banget kanggo ngatasi penanganan sing luwih luwes Tali dhukungan sing bisa ditrapake lan nyegah owah-owahan Aman ngangkut barang, kothak, bungkus.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita