DuoDuo Troli Bagasi Lipat DX3015 Aluminium Ringan Dilipat lan Portabel Lipat Dolly

Katrangan singkat:

Nomer Kode: DX3015

Ukuran mbukak: 27.5x31x95CM

Ukuran Lipat: 39,5 x 27,5 x 8,5 CM

Ukuran Plat : 27 x 22 cm

Kapasitas: 20 KGS

Paket: 10 pcs per karton

Ukuran karton: 55x42x29 cm

NW: 1.3KGS


Detail Produk

Tag produk

Gerobak bagasi mini sing bisa dilipat, entheng banget lan bisa dilipat, bisa dilebokake ing tas ransel.
Fitur:
Gaya njaba sing canggih nampilake garis sing resik lan organisasi sing didhelikake.
Tali dhukungan sing bisa diatur jangkar bagasi lan nyegah owah-owahan.
Gembong kasar sing gedhe banget kanggo penanganan sing luwih apik.
Tali dhukungan dawane meh tikel kaping pindho kanggo nahan macem-macem ukuran sing beda.
Lipat kanggo transportasi lan panyimpenan sing gampang.Foldable kanggo panyimpenan kurang papan.
Nggawe Tugas Obah Luwih Gampang: Gembong kasar sing gedhe banget awet lan super sepi sing ndadekake penanganan lan maneuvering kreta luwih gampang.
Tali Elastis: Tali Bungee dawa sing dibangun nganti meh tikel kaping pindho kanggo nahan macem-macem ukuran.Tali dhukungan sing bisa diatur kanggo jangkar bagasi lan nyegah owah-owahan.Dasar digawe saka bahan sing kuwat lan tahan lama kanggo ngeterake bagasi, parsel, kothak kanthi aman.
Isih lara yen kargo abot banget?Isih masalah karo kakehan gawan ing trip bisnis?Isih pegel karo repot blanja sembako?Sampeyan butuh gerobak multifungsi portabel mini iki, gampang dilipat lan dilebokake ing tas ransel.
Gumantung ing bandara lan maskapai sing mabur ing, sampeyan bisa uga kudu mriksa cart bagasi karo koper.Yen sampeyan ora ngrencanakake mriksa tas apa wae, sampeyan bakal pengin konfirmasi karo maskapai sampeyan manawa kreta kasebut diidini minangka barang gawan utawa ora.Kanggo nggawe lelungan luwih gampang, sampeyan bisa uga pengin nimbang njupuk kreto bagasi lipat.Barang-barang kasebut nggawe logistik lelungan luwih gampang.Kréta Bagasi Lipat Kompak Konstruksi sing kuwat, bobot entheng, mbukak lan nutup ing sawetara detik nyedhiyakake gampang maneuver.Gembong nggronjal kegedhen kanggo apik nangani tali support luwes jangkar bagasi lan ngalangi owah-owahan Aman ngangkut bagasi, kothak, bingkisan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita