Troli bagasi DX3015

Keterangan Singkat:

Item No.:DX3015

Ukuran Dibukak: 27.5x31x95CM

Ukuran dilipun: 39.5x27x8.5CM

Ukuran Plat: 27x22CM

Kapasitas: 20 KGS

Paket: 10pcs saben karton

Ukuran karton: 55x42x29CM

NW: 1.3KGS


Detail Produk

Tag Product

Wadhah koper mini sing bisa dilipat, sithik banget lan bisa dirangkul, bisa dilebokake ing tas ransel.
Fitur:
Gaya njaba eksklusif sing nampilake garis sing resik lan organisasi sing didhelikake.
Koper jangkar dhukungan tali sing bisa diatur kanggo ngalangi supaya bisa owah.
Roda lasak sing diluncurake kanggo penanganan luwih apik.
Tali tali dhukungan meh nganti dawane dawane kanggo nahan akeh ukuran beda.
Foldable kanggo gampang transportasi lan panyimpenan. Foldable supaya kurang papan.
Priksa Otrik Tugas Sing Luwih gampang: Roda bolong sing wis diluncurake awet lan sepi banget sing bisa ndadekake penanganan lan gampang nggulung.
Tali elastis: Bungee Cords dawa sing dibangun nganti dawa dawane nyekeli pirang-pirang ukuran ukuran sing beda. Dhukungan tali sing cocog bisa diatur kanggo nyegah owah-owahan. Dasar kasebut digawe saka bahan sing kuwat lan tahan lama kanggo ngeterake barang, bungkus, kothak.
Isih ngrusak manawa kargo abot banget? Isih kuwatir kanthi kakehan barang nalika lelungan bisnis? Isih pegel karo repot belanja grosir? Sampeyan butuh troli mini fungsi portebel mini iki, gampang lan dipasang ing tas ransel.
Gumantung ing bandara lan maskapai penerbangan sing sampeyan tindakake, sampeyan bisa uga mriksa priksa bag kanthi suit. Yen sampeyan ora ngrancang mriksa tas, sampeyan pengin konfirmasi karo maskapai sampeyan apa sing diijolake minangka barang bawaan. Kanggo nggawe perjalanan luwih gampang, sampeyan bisa uga pengin nimbang njaluk cart barang sing lipat. Barang-barang kasebut ndadekake logistik plancongan luwih gampang. Konfigurasi Cart Cart Compact Sturdy, konstruksi bobot enteng, mbukak lan nutup kanthi sawetara detik nyedhiyakake maneuverabilitas sing gampang. Roda bunder sing diluncurake kanggo luwih apik nangani kantong tali nyokong sing bisa diatur lan ngalangi kanthi aman ngeterake koper, kothak, bungkus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita