DuoDuo Fold troli koper DX3012 kanthi Teleskoping Nangani

Katrangan singkat:

Barang No.:DX3012

Ukurane dibukak: 51 × 48.5x107CM

Ukuran lempitan: 48.5x81x6.5CM

Ukuran plat: 48.5x35 CM

Ukuran rodha: Φ170mm 

Werna: Grey & Ireng

Bahan: Logam & Plastik

Kapasitas: 120KGS

Paket: 4 pcs saben karton

Ukuran karton: 82.5x49x20cm


Detail Produk

Tag Produk

Iki minangka kreta tangan koper sing abot, desain apik lan awet, kanthi gagang plastik tambahan, sampeyan bisa nggunakake kanthi rong cara. Cocog kanggo digunakake ing kulawarga lan dolan. Rodha lan pelat ngisor bisa dilipat, sing bisa ngirit ruangan lan nyenengake urip lan lelungan saben dinane. Gampang dipasang ing mobil kita. Plat ngisor digawe saka Aluminium, beban abot lan anti karat, uga desain partikel anti slip lan panggunaan luwih aman.

Truk tangan truk lipat aluminium kanthi gagang cocog kanggo gaweyan sing luwih gedhe sing mbutuhake truk tangan sing bisa diliput utawa disimpen. Kapan sampeyan kudu mindhah obyek gedhe lan abot, truk tangan ora larang regane - nanging, masalah umume yaiku ing endi nyimpen nalika wis rampung. Makane truk tangan lipat iki apike. Yen ora digunakake, lempitan menyang panel kompak, mula gampang dipasang ing tembok utawa nyimpen ing lemari utawa batang mobil. Ukuran lempitan kompak pas karo mobil, van, uga ing sangisore meja. Desain Fold-up sing gampang nggawe fungsi lan gampang disimpen.

Troli kelas industri sing entheng mbantu mindhah obyek sing abot. Simpen punggung lan nggawa barang kanthi alat sing pas kanggo proyek kasebut. Cocog kanggo digunakake ing omah, kantor, bisnis, plancongan utawa blanja. Ayo dolly kasar kita bisa ngangkat kanthi abot. Gunung-It! truk tangan lan dolly lempitan minangka solusi utama sampeyan kanggo mindhah obyek sing abot. Simpen punggung lan nggawa barang kanthi alat sing pas kanggo proyek kasebut. Kranjang serbaguna iki cocog digunakake ing omah, kantor, bisnis, plancongan utawa blanja.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita