Troli bagasi DX3012

Keterangan Singkat:

Item No.:DX3012

Ukuran sing dibukak: 51 × 48.5x107CM

Ukuran lipat: 48.5x81x6.5CM

Ukuran platform: 48.5x35CM

Ukuran gembong: Φ170mm 

Werna: Grey & Ireng

Material: Logam & Plastik

Kapasitas: 120KGS

Paket: 4pcs saben karton

Ukuran karton: 82.5x49x20cm


Detail Produk

Tag Product

Iki minangka cart cart bagasi sing abot, desain apik lan awet, kanthi penangan plastik tambahan, sampeyan bisa nggunakake rong cara. Cocog kanggo nggunakake ing kulawarga lan outing. Roda lan piring ngisor bisa lipat, sing nate ngirit papan lan menehi kesenangan banget kanggo urip saben dina lan lelungan. Gampang dilebokake ing mobil kita. Piring ngisor digawe saka aluminium, beban abot lan anti-karat, uga desain partikel anti-slip lan panggunaan luwih aman.

Truk tangan gulungan aluminium lempitan genggaman dual nganggo genggeman cocog kanggo proyek sing luwih gedhe sing butuh truk tangan sing bisa melu kanggo lelungan utawa panyimpenan. Yen sampeyan kudu obah obyek sing gedhe, abot, truk tangan ora larang regane - Nanging, masalah umume yaiku kanggo nyimpen nalika sampeyan wis rampung. Mangkono truk tangan lempitan kaya ngono. Yen ora digunakake, lempitan menyang panel kompak, mula gampang digantung ing tembok utawa nyimpen ing lemari utawa batang mobil. Ukuran lempitan kompak pas karo mobil, van, malah ing ngisor meja. Desain Fold-up sing gampang ndadekake fungsi lan gampang disimpen.

Troli kelas industri sing ringan mbantu obah barang sing abot. Simpen maneh lan nggawa barang sing cocog karo pagawean kasebut. Sampurna kanggo nggunakake ing omah, kantor, bisnis, lelungan utawa blanja. Ayo dolan sing rame-rame nggawe angkat gedhe. Gunung-It! Truk tangan lempitan lan dolly minangka solusi utama sampeyan kanggo mindhah obyek abot. Simpen maneh lan nggawa barang sing cocog karo pagawean kasebut. Troli serbaguna iki cocog kanggo digunakake ing omah, kantor, bisnis, lelungan utawa blanja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita