DuoDuo Folding bagasi troli DX3012 karo Telescoping Handle

Katrangan singkat:

Nomer Kode: DX3012

Ukuran mbukak: 51 × 48.5x107CM

Ukuran lipat: 48.5x81x6.5CM

Ukuran Plat : 48,5 x 35 cm

Ukuran Roda: Φ170mm

Warna: Grey & Black

Bahan: Logam & Plastik

Kapasitas: 120KGS

Paket: 4 pcs per karton

Ukuran karton: 82.5x49x20 cm


Detail Produk

Tag produk

Iki minangka gerobak tangan bagasi tugas abot, desain sing apik lan awet, kanthi gagang plastik tambahan, sampeyan bisa nggunakake kanthi rong cara.Iku cocok kanggo nggunakake ing kulawarga lan outing.Roda lan piring ngisor bisa dilipat, sing bisa ngirit ruang lan menehi kepenak kanggo urip lan lelungan saben dinane.Gampang dilebokake ing mobil kita.Piring ngisor digawe saka Aluminium, beban abot lan anti-karat, uga desain anti-slip partikel lan panggunaan sing luwih aman.

Aluminium lempitan bagasi truk tangan pindho nangani karo grip becik kanggo proyek luwih gedhe sing mbutuhake truk tangan sing melu munggah kanggo lelungan utawa panyimpenan.Kapan sampeyan kudu mindhah gedhe, obyek abot, truk tangan invaluable - Nanging, masalah biasanipun ngendi kanggo nyimpen nalika wis rampung karo.Pramila truk tangan lipat iki apik banget.Yen ora digunakake, lempitan menyang panel kompak, supaya gampang digantung ing tembok utawa disimpen ing lemari utawa bagasi mobil.Ukuran lempitan kompak pas karo mobil, van, malah ing ngisor meja.Desain Fold-up sing gampang nggawe fungsional lan gampang disimpen.

Troli kelas industri sing entheng mbantu mindhah barang sing abot.Simpen punggung lan gawa barang kanthi alat sing cocog kanggo tugas kasebut.Sampurna kanggo digunakake ing omah, kantor, bisnis, lelungan utawa blanja.Ayo dolly kasar kita nindakake ngangkat abot.Gunung-Iku!truk tangan lempitan lan Dolly minangka solusi utama kanggo mindhah obyek abot.Simpen punggung lan gawa barang kanthi alat sing cocog kanggo tugas kasebut.Gerobak serbaguna iki cocog kanggo digunakake ing omah, kantor, bisnis, lelungan utawa blanja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita