Troli koper baja mini sing bisa dilipat nganggo troli tangan plating listrik

Katrangan singkat:

Nomer Kode: DX3028

Ukuran mbukak: 37.5x35x87CM

Ukuran Lipat: 31x51x14.5CM

Ukuran Plat : 34 x 29 cm

NW: 2.25KGS

Ukuran Roda: Φ140mm

Bahan: Steel tube

Kapasitas: 25 KGS

Paket: 10 PCS/Karton

Ukuran karton: 51 x 31 x 54 CM


Detail Produk

Tag produk

Troli koper baja mini sing bisa dilipat, roda karet gedhe nggawe troli mini luwih kuwat.Tabung baja sing diolah kanthi galvanisasi, bisa nyegah karat lan katon berkualitas tinggi.Bisa lempitan lan gampang kanggo panyimpenan.Kanthi ukuran mini lan entheng, gampang digunakake kanggo digunakake, pancen dadi pembantu sing apik ing saben dinane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita