FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa aku bisa njaluk conto sampel gratis kanggo test saka perusahaan sampeyan?

Sampel kasedhiya, biaya sampel lan biaya pengiriman kudu dibayar. Lan biaya sampel bakal dikirim maneh miturut urutan jumlah.

Apa MOQ produk sampeyan? 

MOQ yaiku 200 lembar

Kita pengin nyithak Logo ing produk. Apa sampeyan bisa nggawe? 

Kita nyedhiyakake layanan OEM sing kalebu desain logo lan karton.

Kepiye babagan wektu Pangiriman? 

20 - 30 dina sawise nampa deposit lan konfirmasi kanggo kabeh desain adhedhasar kahanan normal.

Aku pengin ngerti cara Bayaran sampeyan. 

Sejatine, cara pambayaran yaiku T / T utawa L / C sing ora bisa dibatalake.

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Qingdao Huatian Hand truck co., Ltd. iku profesional pabrik barel roda, ban, produk logam, produk karet, produk plastik, alat kebon lan produk aluminium wiwit taun 2000.

Apa aku bisa dadi agen sampeyan?

Mesthi, welcome kanggo kerjasama sing jero. Kita wis ngekspor menyang jagad suwene 16 taun. Kanggo rincian, hubungi kami.

Apa conto kasedhiya?

Ya, conto kasedhiya kanggo sampeyan nyoba kualitas.

Apa produk diuji sadurunge dikirim?

Ya, kabeh produk wis memenuhi syarat sadurunge dikirim.

Apa jaminan kualitas sampeyan?

Produk wis entuk Sertifikat Sistem Mutu ISO9001, lan departemen ban wis entuk Sertifikat CCC. Kajaba iku, akeh jinis produk sing entuk Sertifikat GS / TUV, ISO14001, FSC.

Kita duwe jaminan kualitas 100% kanggo pelanggan. Kita bakal tanggung jawab kanggo masalah kualitas.

Apa mupangate sampeyan bakal nggawa?

Klien sampeyan puas karo kualitase.

Klien sampeyan terus pesen.

Sampeyan bisa entuk reputasi apik saka pasar lan entuk luwih akeh pesenan

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Kita minangka pabrikan karo pabrik dhewe. P2: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

Kita duwe tim profesional bisa ngontrol saben kemajuan kanggo njamin kualit uga laporan tes SGS bisa ditawakake kanggo mriksa.

Apa OEM utawa ODM kasedhiya? Ya, OEM lan ODM uga kasedhiya.

Kita duwe desainer profesional kanggo mbantu promosi merek sampeyan. Q4: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto? Kita bisa nyedhiyani conto.

Sampeyan bisa pesen produk yen sampeyan rumangsa conto sing dikarepake.

Pengin kerja sama kita?