Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Apa aku bisa njaluk conto gratis kanggo tes saka perusahaan sampeyan?

Sampel kasedhiya, ragad sampel lan biaya pengiriman kudu dibayar.Lan ragad sampel bakal dikirim maneh ing urutan jumlahe.

Apa MOQ produk sampeyan?

MOQ punika 200 bêsik

Kita pengin nyithak Logo ing produk kasebut.Apa sampeyan bisa nggawe?

We nyedhiyani layanan OEM kang kalebu printing logo lan desain karton.

Kepiye babagan wektu Pangiriman?

20 - 30 dina sawise nampa simpenan lan konfirmasi ing kabeh designs adhedhasar kondisi normal.

Aku pengin ngerti cara Pembayaran sampeyan.

Sejatine, cara pembayaran T / T utawa irrevocable L / C ing ngarsane.

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Qingdao Huatian Hand truk co., Ltd.punika profesionalpabrikgerobak roda, ban, produk logam, produk karet, produk plastik, alat kebon lan produk aluminium wiwit taun 2000.

Apa aku bisa dadi agen sampeyan?

Mesthi, welcome kanggo kerjasama jero.Kita wis diekspor menyang donya kanggo 16 taun.Kanggo rincian hubungi kita.

Apa sampel kasedhiya?

Ya, conto kasedhiya kanggo sampeyan nyoba kualitas.

Apa produk diuji sadurunge dikirim?

Ya, kabeh produk wis qualified sadurunge dikirim.

Apa jaminan kualitas sampeyan?

Produk kita wis entuk Sertifikat Sistem Kualitas ISO9001, lan departemen ban wis entuk Sertifikat CCC.Kajaba iku, akeh jinis produk wis entuk sertifikat GS / TUV, ISO14001, FSC.

Kita duwe jaminan kualitas 100% kanggo pelanggan.Kita bakal tanggung jawab kanggo masalah kualitas.

Apa keuntungan sing bakal sampeyan lakoni?

Klien sampeyan wareg karo kualitas.

Klien sampeyan terus pesen.

Sampeyan bisa entuk reputasi apik saka pasar lan entuk pesenan liyane

Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang? Kita minangka pabrikan kanthi pabrik kita dhewe.Q2: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

Kita duwe tim profesional bisa ngontrol saben kemajuan kanggo mesthekake qualit Uga laporan test SGS bisa ana kanggo mriksa.

Apa OEM utawa ODM kasedhiya? Ya, loro OEM lan ODM kasedhiya.

Kita duwe desainer profesional kanggo mbantu promosi merek sampeyan.Q4: Sampeyan bisa nyedhiyani sampel? Kita bisa nyedhiyani sampel.

Sampeyan bisa pesen produk yen sampeyan aran sampel iku apa sing dikarepake.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?