FAQ

FAQ

PITUKSAN SEMASA DIPENGGALKE

Apa bisa entuk conto gratis kanggo tes saka perusahaan sampeyan?

Sampel kasedhiya, conto biaya lan biaya pengiriman mbayar. Lan ragad sampel kasebut bakal diwenehake miturut pesenan jumlahe.

Apa MOQ produk sampeyan? 

MOQ minangka 200 potongan

Kita seneng nyithak logo ing produk. Apa sampeyan bisa nggawe? 

Kita nyedhiyakake layanan OEM sing kalebu desain logo lan desain karton.

Kepiye babagan wektu Pangiriman? 

20 - 30 dina sawise nampa simpenan lan konfirmasi kabeh desain adhedhasar kahanan normal.

Aku kepengin ngerti cara Pembayaran sampeyan. 

Sejatine, cara pembayaran yaiku T / T utawa ora bisa ditemokake L / C.

Sampeyan dadi pabrik utawa perusahaan dagang?

Qingdao Huatian Hand truck co., Ltd. iku profesional pabrik saka rodrows rodha, ban, produk logam, produk karet, produk plastik, piranti kebon lan produk aluminium wiwit taun 2000.

Aku bisa dadi agen sampeyan?

Mesthi wae, sambutan kanthi kerjasama sing jero. Kita wis ngekspor menyang jagad suwene 16 taun. Kanggo rincian hubungi kita.

Apa conto sing kasedhiya?

Ya, conto kasedhiya kanggo sampeyan kanggo nguji kualitas kasebut.

Apa produk wis diuji sadurunge dikirim?

Ya, kabeh produk wis mumpuni sadurunge ngirim.

Apa jaminan kualitas sampeyan?

Produk kita wis entuk sertifikat Sistem Quality ISO9001, lan departemen ban wis entuk sertifikat CCC. Kajaba iku, akeh jinis produk sing entuk sertifikat GS / TUV, ISO14001, FSC.

Kita duwe jaminan kualitas 100% kanggo pelanggan. Kita bakal tanggung jawab kanggo masalah kualitas.

Apa gunane sing bakal sampeyan lakokake?

Panjenengan klien wareg karo kualitas kasebut.

Panjenengan klien terus pesenan.

Sampeyan bisa entuk reputasi apik saka pasar lan entuk luwih akeh pesenan

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang? Kita minangka produsen karo pabrik dhewe. Q2: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas kasebut?

Kita duwe tim profesional bisa ngontrol saben kemajuan supaya njamin laporan tes SGS uga kualitase bisa ditawani priksa.

Apa OEM utawa ODM kasedhiya? Ya, OEM lan ODM kasedhiya.

Kita duwe desainer profesional kanggo mbantu promosi merek sampeyan. Q4: Apa sampeyan bisa menehi conto? Kita bisa menehi conto.

Sampeyan bisa ngladeni produk yen sampeyan rumangsa conto apa sing dikarepake.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?