DX3020 Mini tangan troli lempitan troli blanja

Katrangan singkat:

Nomer Kode: DX3020

Ukuran mbukak: 39.5x33x97CM

Ukuran Lipat: 48,5 x 33 x 11 CM

Ukuran Plat : 24 x 32 cm

NW: 2.8KGS

Ukuran Roda: Φ100mm

Ukuran Roda Cilik:Φ60mm

Bahan: Besi & Plastik

Kapasitas: 60KGS

Paket: 6 PCS/Karton

Ukuran karton: 62x36x53 cm


Detail Produk

Tag produk

Troli tangan kualitas dhuwur.Bobot entheng kanthi desain sing apik, bisa dilipat supaya gampang disimpen.Gagang teleskopik sing bisa diatur bisa ngganti dhuwur supaya gampang digunakake lan nyuda ketegangan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita