DX3018

Katrangan singkat:

Nomer Kode: DX3018

Ukuran mbukak: 39x29x97CM

Ukuran Lipat: 49 x 29 x 10 CM

Ukuran piring: 23 × 23.5 CM

NW: 2 KGS

Ukuran Roda: Φ100mm

Bahan: Besi & Plastik

Kapasitas: 35KGS

Paket: 8 PCS/Karton

Ukuran karton: 55x30x50 cm


Detail Produk

Tag produk

Troli tangan kualitas dhuwur.Bobot entheng kanthi desain sing apik, bisa dilipat supaya gampang disimpen.Gagang teleskopik sing bisa diatur bisa ngganti dhuwur supaya gampang digunakake lan nyuda ketegangan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita