DX3014

Katrangan singkat:

Nomer Kode : DX3014

Ukuran mbukak: 36x34x102CM

Ukuran Lipat: 17x36x76CM

Ukuran piring: 33.5 × 27.5 CM

NW: 1.93KGS

Ukuran Roda: Φ165mm

Bahan: Besi & Plastik

Kapasitas: 50KGS

Paket: 10 PCS/Karton

Ukuran karton: 71 x 47 x 28 CM


Detail Produk

Tag produk

Troli tangan kualitas dhuwur.Bobot entheng kanthi desain sing apik, bisa dilipat supaya gampang disimpen.Gagang teleskopik sing bisa diatur bisa ngganti dhuwur supaya gampang digunakake lan nyuda ketegangan.Papan plastik tambahan bisa dilebokake, supaya bisa nahan tas kanthi gampang.Uga bisa dicopot, yen ora perlu, sampeyan bisa nyopot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita