Hubungi Kita

DuoDuo International Development Co., Ltd.

alamat

5F-50497, Gate 75 District 4, Pasar Perdagangan Internasional Yiwu, Zhejiang, China 322000

Telpon

0579-85998600
18057919292

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita