Babagan Kita

Profil Perusahaan

Duoduo International Development Co., Ltd. didegaké ing taun 2013. Kita duwe spesialisasi ing bidang manufaktur lan distribusi macem-macem kreta koper, troli, kranjang blanja, gerobak panel datar, kendaraan berkebun serbaguna lan seri liyane, luwih saka 100 jinis produk. Perusahaan nggawe produk anyar kanggo memenuhi permintaan pasar saben taun. 

Lini produksi

Kita duwe garis stamping, garis las, garis lentur, garis cetakan injeksi, lini perawatan permukaan, jalur perakitan, lini pengujian lan lini produksi profesional liyane saiki.

Tujuan

Kita wis entuk kapercayan lan sih saka akeh pelanggan amarga integritas sing apik, layanan profesional lan kontrol kualitas tinggi. Tujuan layanan kita yaiku: desain lan pabrik standar tinggi, penampilan sing apik, kualitas stabil lan awet. Saiki, ing Yiwu International Trade City, ibukutha jagad, kita duwe toko langsung lan dianugerahi gelar "pemasok kunci" dening pasar. Kita duwe kekuatan R&D independen lan level layanan sing apik banget, tampi kanca saka kabeh penjuru negosiasi bisnis.

Kita bangga karo kualitas lan konsistensi produk lan layanan sing diwenehake kanggo para pelanggan lan kita bisa nggawe pengalaman blanja online sing apik banget. Ing toko online, ana pilihan sing apik. Kanthi pengalaman suwene bertahun-tahun ing hubungan langsung karo pemasok pabrikan lan pelanggan, kita mesthi nuduhake profesi supaya sampeyan bisa ngrasakake luwih apik nalika toko ing kene.

Kabeh pesenan ditrapake kanthi ati-ati kanggo nyukupi kabutuhan. Kita ngerteni pentinge tuku, mulane kita mung adol produk anyar, sing ora dibukak, lan ora digunakake sing langsung pesen saka pabrikan. Pelanggan ngarepake, lan bakal mesthi nampa, produk bermutu nalika pesen karo kita. Tujuane yaiku nyedhiyakake pelanggan produk sing bener kanthi rega sing tepat, dikirim ing wektu sing tepat.

Kita duwe tim layanan pelanggan sing kuat sing ngawasi kabeh proses penjualan. Tim kasebut siyap lan seneng nulungi sampeyan, ngrampungake bali lan ngganti, lan ngrungokake keluhan sampeyan. Tim layanan tetep manut pedomane.

Pabrik

Sertifikat