Babagan Kita

Profil Perusahaan

DuoduoInternational Development Co., Ltd. didegaké ing taun 2013. We are spesialisasi ing Manufaktur lan nyebarke macem-macem kreto bagasi, troli, kréta blanja, cart flat-panel, kendaraan gardening multi-tujuan lan seri liyane, luwih saka 100 jinis produk.Perusahaan ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kabutuhan pasar saben taun.

Lini Produksi

Kita duwe garis stamping, garis welding, garis mlengkung, garis cetakan injeksi, garis perawatan permukaan, jalur perakitan, garis uji lan jalur produksi profesional liyane saiki.

Tujuane

Kita wis menang kepercayaan lan sih saka akeh pelanggan amarga integritas apik, layanan profesional lan kontrol kualitas dhuwur.Tujuan layanan yaiku: desain lan pabrik standar sing dhuwur, penampilan sing apik, kualitas stabil lan tahan lama.Saiki, ing Yiwu International Trade City, ibukutha donya, kita duwe toko langsung lan wis dianugerahi judhul "supplier kunci" dening pasar.Kita duwe kekuwatan R&D lan tingkat layanan sing apik, olèh kanca saka sak ndonya kanggo negosiasi bisnis.

Kita bangga karo kualitas lan konsistensi produk lan layanan sing diwenehake kanggo para pelanggan lan kita ing kene kanggo nggawe pengalaman blanja online sampeyan apik banget.Ing toko online kita, ana pilihan sing apik.Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing hubungan langsung karo pemasok pabrikan lan para pelanggan, kita mesthi nuduhake profesi supaya sampeyan bisa rumangsa luwih apik nalika sampeyan blanja ing kene.

Kabeh pesenan dianggep kanthi ati-ati kanggo nyukupi kabutuhan.We appreciate pentinge tuku, pramila kita mung ngedol produk anyar, durung dibukak, ora digunakake sing pesen langsung saka pabrikan.Pelanggan kita ngarep-arep, lan bakal tansah nampa, produk kualitas dhuwur nalika pesen karo kita.Tujuane yaiku nyedhiyakake produk sing tepat kanggo para pelanggan kanthi rega sing tepat, dikirim ing wektu sing tepat.

Kita duwe tim layanan pelanggan sing kuat sing ngawasi kabeh proses penjualan.Tim tansah siyap lan seneng mbantu sampeyan, mutusake masalah bali lan ngganti, lan ngrungokake keluhan sampeyan.Tim layanan kita tetep ing pandhuane.

Pabrik

微信图片_20210620125648
微信图片_20210620125725
微信图片_20210620125733
微信图片_20210620125756
微信图片_20210620125742
微信图片_20210620125752

Sertifikat

dsg