Babagan Kita

Profil Perusahaan

Duoduo International Development Co, Ltd didegaké ing taun 2013. Kita duwe spesialis kanggo manufaktur lan nyebarake macem-macem cart bagasi, troli, carte, flat-panel cart, kendaraan berkebun macem-macem lan siri liyane, luwih saka 100 jinis produk. Perusahaan iki nggawe produk anyar kanggo ngisi permintaan pasar saben taun. 

Garis Produksi

Kita duwe garis stamping, baris welding, garis lentur, garis cetakan injeksi, garis perawatan permukaan, garis pemasangan, garis uji coba lan garis produksi profesional liyane saiki.

Objektif

Kita wis entuk kepercayaan lan sih saka akeh pelanggan amarga integritas sing apik, layanan profesional lan kendali kualitas tinggi. Tujuan layanan kita yaiku: desain lan pabrik standar, standar sing apik, kualitas stabil lan awet. Saiki, ing Kutha Perdagangan Internasional Yiwu, ibukutha donya, kita duwe toko langsung lan dianugerahi judhul "supplier utama" dening pasar. Kita duwe kekuwatan R&D sing mandhiri lan level layanan sing apik, welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo negosiasi bisnis.

Kita bangga karo kualitas lan konsistensi produk lan layanan sing diwenehake kanggo para pelanggan lan kita ing kene nggawe pengalaman belanja online kanthi apik. Ing toko online kita, ana pilihan apik. Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing hubungan langsung karo supplier produsen lan pelanggan, kita mesthi nuduhake profesi kita supaya sampeyan bisa rumangsa luwih apik nalika sampeyan lagi ing kene.

Kabeh pesenan diobati kanthi ati-ati banget kanggo nyukupi kebutuhan. Matur nuwun babagan penting kanggo tuku, dadi yen kita mung adol produk sing anyar, ora dibuka, sing ora digunakake sing nggawe kita langsung saka pabrikan. Pelanggan sing ngarepake, lan mesthi nampa produk sing berkualitas tinggi nalika pesenan karo kita. Tujuane yaiku nyedhiyakake produk sing tepat kanggo para pelanggan kanthi rega sing tepat, sing dikirim kanthi wektu.

Kita duwe tim layanan pelanggan sing kuat sing njaga kabeh proses penjualan. Tim mesthi siap lan seneng mbantu sampeyan, mutusake ngasilake lan ngganti, lan ngrungokake keluhan sampeyan. Tim layanan kita tetep menehi pedoman.

Pabrik

Sertifikat