3 Langkah Tangga Aluminium Ringan Keranjang Lipat Dolly karo Roda Bergulir Portabel Tangan Truk Langkah Bangku

Katrangan singkat:

Nomer Kode: DX3027

Ukuran mbukak: 43x57x108CM

Ukuran Lipat: 47x66x105CM

Ukuran piring: 42 × 27.5CM

NW: 7 KGS

Ukuran Roda: Φ150mm

Bahan: Aluminium & Baja

Kapasitas: 80 KGS

Kapasitas Tangga: 150 KGS

Paket: 1 PCS/Karton

Ukuran karton: 7x48x110 cm


Detail Produk

Tag produk

Troli tangan aluminium portabel kualitas dhuwur.Bobot entheng kanthi desain sing apik, bisa dilipat supaya gampang disimpen.Gembong gedhe digawe saka Karet, iku bisu lan kuwat.Gagang teleskopik sing bisa diatur bisa ngganti dhuwur supaya gampang digunakake lan nyuda ketegangan.Iku helper apik ing urip saben dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita