Produk / Desain Industri

liyane

Babagan kita

Duoduo International Development Co., Ltd. didegaké ing 2013.

Kita duwe spesialisasi ing manufaktur lan nyebarake macem-macem gerobak bagasi, troli, troli blanja, gerobak panel datar, kendaraan berkebun serbaguna lan seri liyane, luwih saka 100 jinis produk.Perusahaan ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kabutuhan pasar saben taun.

Kita duwe garis stamping, garis welding, garis mlengkung, garis cetakan injeksi, garis perawatan permukaan, jalur perakitan, garis uji lan jalur produksi profesional liyane saiki.

Aplikasi produk

liyane