Desain Produk / Industri

Luwih-luwih

Babagan kita

Duoduo International Development Co., Ltd. didegaké ing 2013.

Kita duwe spesialisasi ing bidang manufaktur lan nyebarke macem-macem kreta koper, troli, kranjang blanja, kreta panel datar, kendaraan berkebun serbaguna lan seri liyane, luwih saka 100 jinis produk. Perusahaan nggawe produk anyar kanggo memenuhi permintaan pasar saben taun.

Kita duwe garis stamping, garis las, garis lentur, garis cetakan injeksi, lini perawatan permukaan, jalur perakitan, lini pengujian lan lini produksi profesional liyane saiki.

Aplikasi produk

Luwih-luwih