Desain Produk / Industri

Liyane

Babagan kita

Duoduo International Development Co, Ltd didegaké ing taun 2013.

Kita khusus nggawe manufaktur lan nyebarake macem-macem cart bag, troli, blanja blanja, kretel sing rata, kendaraan berkebun macem-macem lan liyane, luwih saka 100 jinis produk. Perusahaan iki nggawe produk anyar kanggo ngisi permintaan pasar saben taun.

Kita duwe garis stamping, baris welding, garis lentur, garis cetakan injeksi, garis perawatan permukaan, garis pemasangan, garis uji coba lan garis produksi profesional liyane saiki.

Aplikasi produk

Liyane